Thursday, January 29, 2009

yaaaaaayyyyie~~~!!!! X3

syukur Alhamdulillah,akhirnya dpt gak aku new single Gacku-chan yg "GHOST" & "Blue Lagoon ~Shinkai~".. tapi antara 2 lagu ni aku lg prefer n ske gler tahap gaban lagu "Blue Lagoon ~Shinkai~" best glerbabas dowh~~~ gler2 best tahap max ah.. lagu plg best antara sume2 lagu Gacku-chan.. dah lama gler aku nak 2 singles latest Gacku-chan ni tapi 2 ah x jumpa2 hingglah hari ni baru dpt jumpa nye.. yup,that's right about arabic quote which is -> 'man jadda wa jadda..' yg mana maksudnye,sesiapa yg berusaha dia akan dpt apa yg diusahakan 2.. so,aku berusaha mencari hingga ke lubang cacing tu yg dpt gak akhirnye 2.. ok,now lets hear the latest single of Gacku-chan,"Blue Lagoon".. check it out..


Blue Lagoon - Gackt

Thursday, January 08, 2009

MARI BOIKOT BARANGAN YAHUDI+ISRAEL~!!!!

Mengikut maklumat produk-produk ini adalah milik/penyokong Yahudi:

Barangan Yahudi+Israel

kita tidak mampu memberi pertolongan dr segi fizikal dgn pergi berjuang bersama-sama dgn rakyat2 Palestin menentang tentera Zionis yg kejam seperti binatang buas,binatang buas pun tidak kejam seperti mereka.. Oleh itu,marilah membantu saudara-mara kita di Palestin itu dgn berdoa dan memboikot segala barangan yahudi & israel yg zalim.. Jika kita semua sepakat memboikot barangan2 tersebut kemungkinan mereka si kejam+zalim itu akan jatuh habis kerana tiada sokongan dan ekonomi jatuh meleset.. biar padan muka derang.. Ingatlah bahawa senjata orang Islam yg paling kuat adalah berdoa pd Allah S.W.T..

Tuesday, January 06, 2009

Ahlan wa Sahlan shahrul Muharam~ *\(^o^)/*

haha,memang dah lambat dah pun nak wish happy new year.. dah lewat 5 hari.. busy loh 2 yang x dpt nak wish + post tepat pada masa nye.. anyway,Ahlan wa Sahlan shahrul Muharam & happy new year to the people in this world~ *\(^o^)/*
mostly people celebrated new year by going on shopping,watching cinema,hangout with family/friends and etc.. but for me,i dunno celebrate it or not.. eh,pehal speaking lak ni,xpelah sekali-sekala.. aku kena study pada 1 JAN tu pasal esoknye ada mid exam multimedia.. huhu~ org lain dok seronok berenjoy pd 1 JAN aku kena study~ T^T tapi xpelah,bagus gak pe.. resultnye aku leh jwb exam esoknye tapi xdelah leh jwb dgn 100% yakin.. just jwb jelah pe yg tau n xtau tibai.. nak try hindarkan drpd tinggalkan tempat 0.. kalo dulu wkt sekolah selalu buat camtu.. kali ni xmo dahlah.. aku nak berubah~!! tapi x berubah-rubah gak,haih~ (=__=") tapi x 1 hari suntuk tu aku study je,naya ah leh meletup pale otak ni dibuatnye.. tgh2 study tu rasa lapar glerbabas sbb x lunch lagi,so aku pun ajak Wed pergi pasar tani.. family sume kuar so,aku mls nak panaskan lauk semalam,tu yang sanggup pergi bangi semata-mata nak pergi pasar tani beli makanan.. heheh.. tapi tujuan utama kuar dgn member.. so,kenalh letak alasan kukuh untuk backup an.. heh.. memandangkan esoknye (2 JAN) Wed nak balik maktab dah so,kuar ah enjoy buat kali terakhir utk bulan ni.. last2 tukar plan,x jadi pergi pasar tani.. disebabkan 2-2 belum lunch lagi so pergilah makan kat McD baru berdekatan dgn PKNS Bangi tu.. wow,lawa gler tempat nye~ siap cam ada landscape taman tu kat luar nye.. agak besar ah tempatnye.. then,nak balik tu,aisyeh~ banyak kereta beb dok beratur kat belakang kereta aku (bkn milik sendiri).. semua kereta dok beratur pasal nak drive thru nye order.. agak lama gak woo menunggu peluang utk reverse.. siap aku sempat pergi toilet lagi tu~ dalam dekat 20 minit ah tunggu,then aku tengok cam ada peluang,aku pun reverse ah sebelum kereta seterusnye gerak ke depan an.. sekali,ada kereta hon "PIIIMM!".. huh,rupanye kereta yg sebelum ni beso sgt saiznye so,body terlebihnye masih ada lagi sikit dekat belakang kereta aku.. nasib baik aku reverse slow2,kalo main redah je sure dah kena langgar.. kereta org tu pun 1,sape suruh beso sgt.. kalo kancil dah lama aku lepas reverse.. so,pd hari tulah (Khamis,1 JAN) 1st time aku balik lewat gler dlm maghrib camtu ah.. sampai rumah Wed dah pukul 7pm,then aku gerak pergi Nilai.. nasib baik ah sempat sampai sebelum pukul 8pm sebab aku x solat maghrib lagi time tu n agak takut sikit gak ah kena marah ke an.. hehe.. XD mujur,semuanye ok.. fuuh~ (-,-")

_________________********************************_________________

tanggal 2 JAN aku dpt anak buah baru~ namanye Qisya Nur Azalea.. pergh,gler unik nama.. tapi x heran ah bagi zaman sekarang sebab dah alaf baru an n ramai pun bagi nama2 yg unik ala2 camtu gak.. so,pagi sabtu tu aku pergi tgk dgn mak aku.. then,kitaorang pergi Warta saje shopping.. aku rasa sungguh bahagia masa tu,yelah jarang tu dpt shopping just berdua je dgn mak.. besenye selalu dgn parents.. tapi kali ni ayah aku pergi Johor ada kerja dekat sana,that's why ah.. pergh,memang shopping sakan betul hari sabtu lepas.. shopping baju kurung~ aku pun tumpang sekaki.. hehe~ XD almaklumlah,baju kurung aku memang x banyak pun.. boleh kira berapa helai..

k ah,nak blah dah.. takat ni jelah coretan merapu hari ni.. ja.. salam..